dimarts, 8 de novembre del 2011

200 persones es moren de por...a la Casa del Terror dels P/C!!

El passat 31 d'octubre, el cau de l'Agrupament Escolta Àngel Ruiz i Pablo de Es Castell es va convertir en una Casa del Terror plena de monstres i renous produïts pels 20 actors que en formaven part, entre infants, pares i mares i monitores.

La transformació de la casa la van realitzar els Pioners i Caravel·les de l’agrupament, junt amb el suport de les monitores, com a primer projecte d’empresa, ja que volien realitzar una activitat on poder guanyar-se els seus primers ingressos per al viatge que l’agrupament té pensat realitzar amb motiu del seu 35 aniversari i degut a que l’any anterior s’havia fet a nivell intern i es va haver d’ampliar l’horari pel gran acolliment que va tenir.  Aquest any, es va obrir al públic, l’entrada costava un euro i també hi havia venta de coques i begudes, jocs i música.

L’activitat va tenir una gran resposta de la gent, ja que un total de 200 persones de Es Castell i Maó, entre infants i pares i mares que també volien regirar-se un poc van passar per la casa, arribant a fer cua per entrar més d’una hora, ja que el recorregut era de 5 minuts. "Sa Casa del Terror" va estar oberta des de les 18:30h a les 21:15h, augmentant l'horari inicialment establert per la gran quantitat de gent que hi va acudir, ja que la cua no deixava de creixer.

A la casa hi va  haver alguns riures o plors, però sobretot crits, inclús alguns no van poder resistir tanta temeritat i van sortir corrents davant els diferents personatges de l’interior i sobretot de la monitora de la serra mecànica; però tothom va sortir molt satisfet i felicitant a l’equip pel bon muntatge i preparació, això si, amb la por encara dins el cos.

Al dia següent, l’agrupament va realitzar una venta de bunyols amb motiu de la celebració de Tots Sants.

L’agrupament vol agrair la feina feta pels Pioners i Caravel·les i les seves monitores, així com el l’ajuda rebuda per la resta de caps, la col·laboració de les famílies que van portar les coques, als pares i mares que van col·laborar venent-les i sobretot a tota la gent que va venir a espantar-se.

2 comentaris:

  1. Quina alegria!

    M'agrada molt veure aquesta pàgina de tan de tan. Veig que tot va molt bé.

    Vull donar sa enhorabona a tots aquells que feis que s'agrupament vagi endavant.
    Estic molt contenta, tant per totes ses innovacions (creació d'una pàgina web xulissima que per permet, entre molts altres, que jo pugui tenir un contacte amb voltrus; i fent activitats com la "Casa del terror") com per seguir tradicions (fent excursions, jocs, danses i cantant cançons que tots alguna vegada hem intentat afinar amb poc èxit -tot s'ha de dir-.

    Be, des de Palma vos desig molta força i endavant.

    Una aferrada.

    Sempre apunt

    ResponElimina
  2. Carol!!!
    moltes gràcies!!
    t'anyoram molt per aquí! ja que enguany series cap!! jejeje però esperam que a nes viatge mus acompanyis!! =)
    un beso enorme i cuidet!

    ResponElimina