dimarts, 8 de novembre del 2011

SORTIDA D'AGRUPAMENT A SON PUTXET DE BAIX

El passat cap de setmana 29 i 30 d’octubre, l’agrupament va fer la seva primera sortida d’agrupament a Son Putxet.

Seguint el fil temàtic del curs, en aquesta primera sortida vam anar a Àfrica!

Just arribar, vam partir a peu fins a la casa. Un cop vam arribar, vam fer sa bereneta tots junts i després, els LL/D i R/G van anar a muntar les seves tendes de campanya, mentre que els C/LL es van anar a acomodar a la casa i van fer jocs africans (el lleó i la zebra, les teteres, etc) on s’ho van passar molt bé.

A les 19h, tothom va anar a la casa per iniciar els tallers africans, on per grups de diferents edats, els infants van poder fer faldes africanes amb bosses reutilitzades, collars africans amb mandales i macarrons, maraques amb iogurts i una coca africana que serviria per berenar al dia següent.

Un cop acabats els tallers, ho vam netejar i col·locar tot, i...a sopar! Cadascú va portar el seu sopar.

En acabar de sopar, el grup encarregat va fer net la sala, i tots vam preparar les llanternes i les jaquetes per començar la vetllada pel camp, que consistia en cercar per grups l’animal africa que estava amagat entre l’espès bosc i que de tant en tant emetia el seu soroll. 

Quan el vam trobar, els més petits (C/LL) vam marxar cap a la casa per preparar-nos per dormir, ja que ja eren prop de les onze. Es van posar el pijama, es van fer net les dents, i es van posar dins els sacs per escoltar un conte que va ser el seu Bona nit.

Els LL/D i els R/G van jugar un poc més i després també van marxar a dormir a les tendes, tot i que molts no van poder dormir ja que va ploure tot el vespre. Però tranquils, ningú es va banyar!

A les 8 del matí (amb l’hora ja canviada) el sol ens despertava amb els seus primers rajos de llum. Tothom es va aixecar, col·locar lo seu, vestir, recollir les tendes els més grans, i a preparar el berenar el grup encarregat! Vam fer el Bon dia, amb un conte que ens va servir per reflexionar sobre els prejudicis que tenim cap a la gent de color, i després vam anar a berenar els panets que el grup encarregat havia fet i...les coques, que estaven boníssimes!

Ja berenats i tot aclarit i net, vam jugar un poc tots junts mentre arribaven els P/C, i després vam iniciar les proves de pas, ja que tant els nous les havien de superar per formar part de l’agrupament, com els que passaven de branca per poder passar.

Dianes africanes amb pedres, formar el nom de l’agrupament amb els cossos, aconseguir sacs amagats per grups amb els peus fermats o  caminar damunt una línia nomes mirant un mirall van ser les proves, i...tothom, treballant en equip, les va superar!

Ja s’acostava l’hora de dinar, així que el grup encarregat va preparar uns espaguetis amb recepta africana per dinar, que van quedar molt bons! Acompanyats de les seves delicioses postres: iogurt, xocolata i les coques.

En acabar, ens vam repartir les feines: mentre un grup escurava, l’altre feina net la casa, els altres recollien tot i altres rentaven el bany, abans que arribessin els nostres pares i mares a cercar-nos, i junts, vam realitzar l’hora dels adéus.





Aqui teniu un video amb ses fotos fetes durant sa sortida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada