dijous, 2 de desembre del 2010

MERCAT DE NADAL + LLUM DE LA PAU

Com sabeu, aquest cap de setmana (4 i 5 de desembre) estarem al Mercat de Nadal que organitza l'ajuntament a la Plaça des Mercat des Castell.

Un any més, repetirem experiència i farem una tómbola, així com la rifa d'un jamón i tres paneres, i tots esteis convidats a venir i participar!
(No fa falta que els fillets estiguin tot el dia allà, perquè només tenim una paradeta i només hi caben un parell de persones darrera).

Si voleu, poden venir dissabte a partir de les 11h, perquè per grups, aniran a vendre nombres de la rifa pel poble. El Mercat de Nadal estarà obert fins les 14h, i pel capvespre de 17h fins que es vulgui tancar. I el diumenge tornarà a ser de 10.30h fins a les 14h. El diumenge tampoc cal que venguin fins les 11h (perquè estarem muntant i no podrem estar per ells).

Vos adjunt es cartell de ses actuacions que hi ha programades per si vos voleu animar a passejar o per fer difusió.

Per a la realització de la rifa de paneres, vos demanam la col·laboració de tots, aportant una o dues coses comestibles nadalenques i que no es fagin malbé (o bé begudes per panera, com vi, cava...) que les podeu portar divendres dia 3 de desembre de 17h a 18h al cau, o bé el dissabte a les 11h directament a la plaça des Mercat, tot i que vos agrairem més que ho porteu divendres al cau, per així ja tenir-ho llest.

 --------------------------------------------------------------------------------
Un cop passat el Mercat de Nadal, celebrarem la Llum de la Pau a la Plaça des Mercat, i és per això que cercam pares, mares, familiars o amics que sàpiguen sonar un instrument i ens vulguin i puguin acompanyar aquest dia a les 17.30h, junt amb guitarres i melòdiques, entre altres instruments. Només seran 3 cançons, però ja que enguany ho organitza el nostre agrupament i es fa as Castell, ens agradaria estar ben acompanyats per instruments durant les cançons. Així mateix vos recordam que tots aquells fiets i fietes que sàpiguen sonar qualsevol instrument (melòdica o flauta), han de portar l'instrument dissabte dia 11 de desembre a hora de cau perquè farem un petit assaig!

ens veim divendres o dissabte!

Equip de caps

PD: ens va saber molt de greu haver de suspendre la sortida, però la cova estava inundada i el camí xop i podríem haver llenegat; i sobretot ens va saber greu perquè volíem fer la festa des pas a aquells fiets i fietes que passen d'unitat, festa des pas a les noves incorporacions de l'equip de pares i també volíem passar un bon dia amb la bona companyia de tots junts i gaudir de la natura, però no passeu pena perquè al segon trimestre la recuperarem i en farem més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada